Produse

Coş cumpãrãturi
Cum cumpãr ?
Cãutare asistatã
Nou !
Shadow Rising 93 lei
Review de la robert: Cool carti deja leam luat si sunt super bune
Recomandãri
Bee Titanium Edition 31 lei
Flux RSS Noutãţi

Pentru a primi comanda dvs acasa inainte de Craciun va rugam sa efectuati comanda cel tarziu pana pe data de 18 decembrie prin posta sau pana pe data de 21 decembrie prin curier.

   

Bicycle Rider Back 13 lei
Detalii Cumpãrã

Cãrţile Bicycle sunt create pentru a fi usor de manevrat și amestecat. Având un finisaj cu aer care le oferã proprietãţi unice de alunecare, sunt flexibile si rezistente la îndoire. Dacã sunteţi un pasionat al trucurilor cu cãrţi de joc, atunci probabil știţi deja, cãrţile Bicycle Rider Back reprezintã aproape un standard la nivel mondial pentru magicieni.

Tally-Ho 13 lei
Detalii Cumpãrã

Considerate de mulţi ca fiind unele dintre cele mai de calitate cãrţi existente, ele reprezintã o alternativã foarte utilizatã la cartile Bicycle. Cãrţile Tally-Ho au insa un design puţin diferit.

Bee Diamond Back 13 lei
Detalii Cumpãrã

Cazinourile din întreaga lume preferã cãrţile de joc Bee Diamond Back. De ce ? Pentru cã aceste cãrţi de calitate au o îmbracãminte specialã și finisãri unice care rezistã mai mult in timpul partidelor serioase. Atenţia la detalii înseamnã ca veţi gasi în fiecare pachet cãrti care alunecã ușor și se simt excelent.

Shadow Masters 45 lei
Detalii Cumpãrã

Shadow Masters este a treia minune din seria Bicycle Masters. Finisajul este cunoscutul Air Cushion iar hârtia este groasã, luxuriantã. Jokerii se completeazã unul pe celalalt oferind posibilitaţi pentru trucuri. În pachet veţi gãsi o carte în plus, cu spate dublu, oferitã cadou de la Ellusionist. Codul de bare de pe cutie conţine un mesaj ascuns.

Recomandãri cãrţi de joc
KEM Paisley Dublu 117 lei
Detalii Cumpãrã
Bicycle 100% plastic 79 lei
Detalii Cumpãrã
Bicycle Enigma 46 lei
Detalii Cumpãrã
Bicycle Pluma 25 lei
Detalii Cumpãrã
Recomandãri trucuri
Magic Tricks with Slush Powder 14 lei
Detalii Cumpãrã
Shadow Rising 93 lei
Detalii Cumpãrã
Zoom Zoom Deck 44 lei
Detalii Cumpãrã
Carti Acrobatice 7 lei
Detalii Cumpãrã
Recomandãri accesorii
Detalii În curând
Zaruri Hoyle Vegas 7 lei
Detalii Cumpãrã
Sigilii Bicycle 5 lei
Detalii Cumpãrã
Boomerang Card 66 lei
Detalii Cumpãrã
Termeni şi condiţii | Linkuri | Enciclopedie | Autoritatea Naţionalã pt. Protectia Consumatorului | © 2006-2014 S.C. Prozium S.R.L.