Inchide
Adrese utile:

United States Playing Cards Company
Primul pachet de carti de joc de la United States Playing Cards Company a fost tiparit pe 28 Iunie 1881. In aceasta perioada in America ciclismul, pe biciclete cu una, doua sau trei roti, era in mare voga. In a doua jumatate a deceniului, Russell & Morgan fondatorii companiei au decis sa produca o linie de carti de joc de calitate exceptionala. Numele "Bicycle" a fost acceptat imediat cu entuziasm si cartile Rider Back si-au facut debutul in 1887. De atunci, desi marca Bicycle a produs zeci de modele diferite, cartile originale Rider Back nu au iesit niciodata din productie.
Bicycle
Modelul original al cartilor Bicycle Rider Back era disponibil in doua culori: rosu sau albastru. Ulterior au fost adaugate multe alte culori cum ar fi verde, galben, portocaliu, violet, si altele. Cartile Bicycle sunt si de marimi diferite. Ele pot fi de marime standard pentru poker (mai late) sau pentru bridge (mai inguste). Exista si carti Bicycle mini, de dimensiuni foarte mici. Ellusionist.com a produs in colaborare cu USPCC doua variatii foarte populare ale cartilor Bicycle si anume Ghost, Black Tiger sau seria Masters Edition.
Tally-Ho
Cartile Tally-Ho sunt o alternativa la cartile Bicycle fiind tiparite pe un alt tip de hartie, putin mai groasa, decat cartile Bicycle. Alegerea intre cartile Bicycle sau Tally-Ho tine in mare parte doar de preferintele fiecaruia, calitatea ambelor tipuri de carti fiind exceptionala. Ellusionist.com a produs in colaborare cu USPCC cartile Viper, de culoare neagra, pornind de la cartile Tally-Ho.
KEM
Cartile KEM sunt singurele fabricate din acetat de celuloza, un material puternic dar flexibil. Aceste carti rezista de o suta de ori mai mult decat orice alte carti de joc, ramanand curate si flexibile. Sunt aproape imposibil de marcat sau insemnat prin indoire sau lovire. Se pot spala, si sunt rezistente la rupere.
Jumbo Index
Cartile jumbo index au indexul tiparit cu litere mai mari decat cartile normale.
Gaff
Cartile gaff produse de Ellusionist.com sunt Bicycle Gaff, Black Gaff, Ghost Gaff si Ultra Gaff. Trucurile care pot fi facute cu aceste pachete sunt descrise in DVD-ul Army of 52, produs tot de Ellusionist.com. Aproape fiecare carte dintr-un pachet Gaff este unica si are un scop precis, adica poate fi folosita in anumite trucuri, de obicei in combinatie cu un pachet normal de carti.
Svengali
Cartile svengali sunt construite special pentru trucuri. Trucurile care pot fi facute cu acest pachet functioneaza cu usurinta si nu necesita cunostinte speciale de magie. La prima vedere pachetul pare normal, poate fi chiar amestecat. Un truc simplu implica un spectator care alege o carte din pachet si apoi o pune la loc. Magicianul poate face cartea respectiva sa apara practic oriunde in pachet cu usurinta. Cel mai impresionant final este cand toate cartile din pachet apar sa fie identice cu cartea aleasa initial de spectator.
Stripper
Pachetele stripper permit magicianului sa controleze cu usurinta pozitia unei carti sau a unui grup de carti in pachet. Chiar daca un spectator introduce cartea aleasa in pachet, magicianul poate taia pachetul exact la cartea respectiva; sau cand mai multe carti sunt pierdute in locuri diferite in pachet, magicianul le poate controla si pune la inceputul sau sfarsitul pachetului prin doar cateva miscari subtile.
Invisible
Pachetele de carti Invisible sunt folosite in trucuri pentru citirea mintii. O variatie a cartilor Invisible sunt cartile Brainwave.
Forcing
Acest tip de carti este folosit pentru a forta un spectator sa aleaga o anumita carte, pe care magicianul o cunoaste dinainte. Intr-un pachet One-Way Forcing, toate cartile sunt identice. Un pachet Two-Way Forcing contine doua seturi de carti identice, un set aflandu-se in prima jumatate a pachetului, iar celalt set in a doua jumatate. Un astfel de pachet poate fi folosit pentru a forta alegerea a doua carti diferite la doi spectatori. Un pachet Three Way Forcing este compus din trei seturi diferite de carti identice si poate fi folosit pentru a forta alegerea a trei carti diferite. Intr-un pachet 50-50 Forcing, Prima jumatate a pachetului contine o carte care se repeta iar a doua jumatate a pachetului contine carti diferite. Aceste pachete sunt obtinute din pachete de carti Bicycle Rider Back modificate, dar exista si variante forcing ale pachetelor Ghost si Black Tiger de la Ellusionist.com
Blank
Cartile blank sunt facute pornind de la cartile Bicycle Rider Back si sunt folosite in special pentru diverse trucuri. Ele pot fi cu fata alba, cu spatele alb, sau cu acelasi model atat pe fata cat si pe spate.
Pachete marcate
Acestea au marcaje subtile pe spatele cartilor. Deobicei marcajul este pus intr-o anumita pozitie pentru a indica numarul cartii si are o anumita culoare sau forma pentru a indica culoarea cartilor. Magicianul arata cartea aleasa de spectator si citeste numarul si culoarea de pe spatele acesteia.