Carti de joc Mechanic Optricks Red

Produs de Mechanic Industries Ltd.
Acest produs nu mai este disponibil.
Scrie un review.


Carti de joc Mechanic Optricks Red
Carti de joc Mechanic Optricks Red
Carti de joc Mechanic Optricks Red
Carti de joc Mechanic Optricks Red
Carti de joc Mechanic Optricks Red
Carti de joc Mechanic Optricks Red

Optricks Red Edition - Transforma magia intr-o alta dimensiune

Animatiile pachetului original Optricks de la Mechanic Industries s-au dovedit a fi un mare hit. Designul geometric curajos alb-negru crea o iluzie optica hipnotizanta perfecta pentru magie si inflorituri. Nu este de mirare ca stocul a fost epuizat. Acum acest pachet inovator de carti de joc este inapoi, chiar mai bun decat inainte ! Mecanicii nostri experti au revizuit complet pachetul Optricks. In acest proces au facut schimbari oferindu-ti puterea de a crea un nou fel de magie spectaculoasa care ii va face pe spectatori sa nu le vina sa isi creada ochilor.

Primul lucru pe care il vei observa la Optricks Red Edition este ca vopseaua a fost schimbata cu un rosu puternic. Dar acesta e doar inceputul ! I s-au adaugat o serie dintre cele mai inovatoare carti gaff imaginabile. Iar aici la Mechanic Industries, nu vrem doar sa iti oferim un pachet nou nout cu cateva lucruri in plus. Vrem sa iti oferim si cateva rutine puternice de magie create special pentru a prezenta potentialul acestor carti de joc. Cu optiuni si accesorii la care inainte puteai doar sa visezi, creativitatea noastra iti ofera posibilitatea dea a combina iluzii optice si prestidigitatie pentru a crea magie nemaivazuta pana acum.

Noua carte Anamorphic Gaff

Acesta este un concept cu totul nou in prestidigitatie. Aceasta carte gaff foloseste o tehnica de iluzie optica deschizand o noua lume pentru explorare. Acum poti folosi tehnicile tale preferate si schimbarile de culoare pentru a crea rutine care iti vor uimi audienta intr-un mod cu totul nou. Este bazat pe conceptul de arta anamorfica, unde punctul din care privesti aduce la viata momentele magice. In sprijinul acestei carti iti oferim o serie de rutine de magie si combinatii de scamatorie puternice si usor de facut.

Noua carte OptiBox Gaff

Cartea Optibox Gaff reprezinta abordarea noastra ingenioasa la rutina de tip 'cutie goala'. Am creat o carte gaff usor de folosit cu aproape orice pachet de carti de joc ! Nu vei avea nevoie de tehnici avansate de prestidigitatie datorita metodei inselatoare pe care au creat-o inginerii nostri. Cu o manipulare usoara, acest efect surprinzator nu va trezi suspiciuni dar iti va uimi cu siguranta audienta. Chiar si cei care cunosc iluzia au fost pacaliti de ea cand au vazut-o prima data ! Magicienii vor imbratisa acest concept puternic pentru ca il pot folosi pentru a-si imbunatati propriile rutine. Sau iti poti folosi creativitatea pentru a crea rutine noi. Noi iti oferim un tutorial video detaliat care te invata cum sa folosesti aceasta carte gaff si cateva idei de rutine care sa te inspire.

Cartea Grinder si cartea cu spate dublu

Jokerul Grinder Coin s-a intors, cu o imbunatatire vizuala completa. Grafica realista si umbrele noului Grinder leaga desenul de viata reala si poate juca feste spectatorilor. Acum este o carte cu fata dubla, pe una din fete avand Grinder Coin iar pe celalalta avand o gaura foarte realista. Aceasta ajuta la crearea iluziei ca moneda este cu adevarat rupta de pe carte si adusa in viata reala. De asemenea simplifica rutinele ca Grindout si face manipularea mult mai usoara. Iti oferim si cateva tutoriale cu concepte care te vor ajuta sa folosesti aceasta carte la intregul ei potential.

Am inclus in pachet si o carte de joc versatila cu spate dublu. Aici la Mechanic Industries apreciem magia si stim ca poti folosi aceasta carte de joc pentru a efectua o gama larga de efecte de magie. In plus, tutorialele noastre video iti vor arata cum sa folosesti aceasta carte impreuna cu cartile gaff pentru o performanta impecabila.

Vino alaturi de noi pentru o calatorie rapida intr-o noua dimensiune a magiei cu noul Optricks Red Edition.

Nota: sigiliul este folosit pentru unul din trucuri asa ca incearca sa il deschizi curat inserand o lama subtire in pachet si taind de-a lungul marginii.

Ce au mai cumparat alti utilizatori impreuna cu Mechanic Optricks Red:

Review-ul tau

Rating: