Carti de joc Monarch 55 lei

★★★★★ (1)
Produs de theory11.
In stoc furnizor. Timp de livrare 2 saptamani.Carti de joc Monarch
Carti de joc Monarch
Carti de joc Monarch
Carti de joc Monarch
Carti de joc Monarch
Carti de joc Monarch

Nu am vrut sa ridicam stacheta calitatii cartilor de joc. Scopul nostru a fost sa facem carti de joc potrivite pentru un rege. Cele mai bune din lume.

Dupa aproape un an de planificare, design si productie, va invitam sa incercati cartile de joc Monarch. Aceste carti exprima eleganta, claritate si mandrie.

Cu alte cuvinte, cartile de joc Monarch definesc excelenta. Am pionierat moduri fascinante si noi de a depasi limitele si a ridica standardele. Am folosit hartie importata, cu greutate, pentru o textura fina dar o compozitie rezistenta.

O folie aurie cuprinde designul cutiei pentru un detaliu si impact vizual maxime. Folia metalica aurie evoca o estetica vintage, atemporala. Modelul este scos in relief pentru a avea o forma pura si elocventa.

Aceste carti de joc si cutia lor, sunt potrivite pentru un rege.

Aceste carti sunt create din cele mai bune materiale si la cele mai inalte standarde. Este sunt tiparite pe hartie de calitate Q1 avand finisajul Premium 909.

Designul este o reprezentare a regalitatii si trimfului.

Serpii se incolacesc in jurul evolutiei sabiei si a copacului. Pe margine sunt cuvintele "de duobus malis, minus est semper eligenoum." Designul spatelor cartilor de joc este cu adevarat o opera de arta.

Cu Monarch, nu am vrut sa ne multumim cu adecvat, sau chiar cu foarte bine - noi am vrut perfectiunea, fara a compromite calitatea si durabilitatea.

Am retiparit un set intreg de carti de joc pentru a ne asigura ca veti avea ceea ce ne-am dorit. Alaturati-va noua pentru a schimba modul in care priviti cartile de joc. Experimentati Monarch, acum disponibile de la theory11.

Ce au mai cumparat alti utilizatori impreuna cu Monarch:

Review-ul tau

Rating: