Nou !
Carti de joc Black Hudson 58 lei
Carti de joc Black Hudson

Recomandari
Thumb Tip Junior 9 lei
Thumb Tip Junior
Toate > Carti de joc > Carti de joc alti producatori > WTF Cardistry Spelling Deck
Carti de joc WTF Cardistry Spelling Deck
Produs de Handlordz
Acest produs nu mai este disponibil.

Carti de joc WTF Cardistry Spelling Deck
Carti de joc WTF Cardistry Spelling Deck
Carti de joc WTF Cardistry Spelling Deck
Carti de joc WTF Cardistry Spelling Deck
Carti de joc WTF Cardistry Spelling Deck
Carti de joc WTF Cardistry Spelling Deck

Acest pachet de carti de joc este atat de versatil, parca ar fi mai multe pachete intr-unul singur ! Cartile de joc ale lui De'vo au aparut in multe emisiuni de televiziune printre care si emisiunea Super Humans a lui Stan Lee. Cartile de joc ale lui De'vo sunt in casele celebritatilor si ale superstarurilor de la Hollywood si sunt folosite de magicieni, jucatori de carti si artisti din intreaga lume. Unele din pachetele sale de carti de joc se epuizeaza in cateva minute de la lansare.

De'vo a creat primul pachet de carti de joc din lume pentru inflorituri si primele pachete de carti de joc din lume pentru cardistry. Conceptele noi de design alre lui De'vo sunt inovatoare si sunt cele mai bune din lume in designul functional. De'vo si-a ridicat geniul creator la un nou nivel cu acest pachet de carti de joc editie limitata !

WTF Cardistry este un pachet de carti de joc foarte specializat pentru manipulare, cardistry, magie, XCM sau colectie. Acest pachet de carti de joc a fost conceput pentru a-si schimba aspectul in functie de modul in care este folosit si de asemenea, a fost proiectat sa ortografieze aproape orice cuvant !

Poata sa arata ca un pachet alb cand este rasfirat in evantai de la stanga la dreapta, sau ca un pachet negru cand este rasfirat din partea opusa. Cartile de joc sunt "reversibile" ceea ce iti permite sa alegi daca vrei ca evantaiul sa arate ca un pachet negru sau alb sau le poti intretesa pentru a obtine rezultate neobisnuite ! Designul de pe spatele cartilor de joc este De'vo Twin Tip care iti permite sa obtii modele diferite in functie de modul in care este rasfirat in evantai.

Ca si cum toate acestea nu ar fi suficiente, De'vo a adaugat ceva care nu a fost facut niciodata pe un pachet de carti de joc "Cardistry". El a integrat litere in designul fetelor cartilor de joc. Asta iti permite sa scrii aproape orice cuvant sau propozitie cu un singur pachet de carti de joc daca nu are mai mult de 2 litere de acelasi fel.

Da, probabil ca iti scarpini capul acum gandindu-te WTF ? si noi am raspunde EXACT ! Spre deosebire de alte pachete de carti de joc cu litere, acesta nu contine doar o singura litera mare in mijlocul cartii de joc - sunt litere rotite in ambele sensuri asa ca nu trebuie sa te preocupe directia. Ele sunt de asmenea albe pe o parte si negre pe cealalta asa ca poti folosi culorile ca semne de punctuatie, sau pentru a marca litere sau cuvinte in interiorul altor cuvinte. In plus sunt despartite astfel incat atunci cand rasfirezi cartile de joc acoperi literele de jos si poti citi mult mai usor ce ai scris.

Imagineaza-ti ca poti sa faci inflorituri si manipulari si sa scrii orice cuvant in timp ce faci asta ! Sau ca faci un truc de magie si poti sa scrii ce carte a ales spectatorul ! In pachet ai si o carte Blank Shatter, un semn de exclamatie si un semn de intrebare. Nu mai exista un alt pachet de carti de joc cu atat de mult design si functionalitate ca WTF Cardistry ! Posibilitatile acestui pachet sunt nesfarsite ! Ce vrei sa scrii cu el ?

Ce au mai cumparat alti utilizatori impreuna cu WTF Cardistry Spelling Deck:

Review primit de la Iazminfh345908: ★★★☆☆ Cartile sunt destul de bune pt amatori totusi eu nu am fost complet satisfacut de calitatea acestora , nu va incredeti in poze spatele difera nu se afla nici o urma de culoare sunt doar noante de al si negru
Review-ul tau

Nume:
Rating:
Review:
Termeni si conditii | Cum cumpar ? | Contact | Descarcarile mele | Despre | ANPC | © 2006-2019 S.C. Prozium S.R.L.

Viziteaza site-ul cartidejoc.ro pe ShopMania euplatesc paypal