Cos cumparaturi Cos cumparaturi

InchideComenzile pot fi efectuate usor si rapid.

Alegeti cartile dorite navigand pe sit si adaugati-le la cosul de cumparaturi folosind butonul "Cumpara" situat sub poza obiectului ales. Cand ati terminat, mergeti pe pagina "Cosul meu" si dati click pe linkul "Introduceti adresa de livrare si preferintele" unde veti putea introduce adresa de livrare, veti putea selecta daca doriti expeditie prin posta sau prin curier, si de asemenea veti putea specifica daca doriti anumite culori sau modele pentru cartile comandate folosind campul Comentarii/Preferinte.

Produsele va vor fi expediate prin colet postal sau prin curier rapid, in functie de alegerea dumneavoastra. Plata produselor se face la livrare sau online cu card bancar. Taxele de expeditie prin colet postal sunt de aproximativ 12 lei iar cele prin curier de aproximativ 21 lei. Costul estimativ al expeditiei va este afisat inainte de finalizarea comenzii. Transportul este gratuit pentru comenzi in valoare de cel putin 200 de lei.

Prin curier, veti primi comanda in aproximativ 1-2 zile lucratoare iar curierul va livreaza comanda la adresa dvs. Daca alegeti varianta de expeditie prin colet postal, comanda dvs va ajunge in aproximativ patru zile lucratoare. Cand va ajunge la dvs veti primi un aviz in cutia postala dupa care puteti merge la oficiul postal de care apartineti unde puteti plati si lua coletul.

Daca preferati, puteti face comenzi si direct trimitandu-ne un email la comenzi@cartidejoc.ro si specificand numele dvs, adresa si produsele dorite.

Comenzile va pot aduce puncte de loialitate cu care puteti cumpara mai multe produse. Pentru detalii dati click aici.

Daca doriti livrare in afara tarii folositi versiunea in limba engleza a sitului: International.